Vanzari +40 21.321.29.08

Creare magazin online

Creare magazin online

Oriunde te duci astăzi auzi despre cumpărături on-line, comert electronic si chiar portofele virtuale pe telefoanele mobile. Cu toate astea, există multe branduri, firme, care se lipsesc de oportunitatea de a vinde si online.
Multi se gandesc la urmatorul aspect: "iubesc cumparaturile online, dar cum s-ar aplica aceasta domeniului meu? Ai fi surprins sa afli ca astazi, comertul electronic poate fi aplicat oricui produs sau serviciu. Chiar si un medic se poate folosi de acesta pentru rezervari online pentru consultatii si proceduri.

O cautare rapida pe internet a unui produs sau serviciu arata faptul ca exista deja magazine online care se bucura de avantajele oferite de un astfel de site.
Tendinta cumparaturilor online este in crestere, iar rapiditate si usurinta sunt principalele avantaje de care se bucura cumparatorii.
Daca ai o afacere, oricat de mica sau de mare, si nu esti convins de avantajele deschiderii unui magazin online, iti prezentam cateva dintre principalele beneficii pe care le poti avea la detinator al unui magazin online/principalele motive pentru care orice comerciant ar trebui sa aibe un magazin online.

1. Mai multi clienti

Probabil ti-ai dedicat deja o parte din bugetul de afaceri pentru a castiga noi clienți, prin plasarea anunțurilor în ziarele locale sau transmiterea reclamelor la radio sau televiziune.
Un avantaj al magazinului online este că poti ajunge la mai mulți clienți decât ai fi vreodată în stare să ajungi prin alte cai.

Un magazin online elimină granitele geografice; mai precis pe langa magazinul fizic, puteti vinde produse si acelor clienti care sunt la zeci de km departare.

Magazine online

2. Mai rentabil

Crearea unui magazin online este o modalitate rentabila de a face afaceri. Gandeste-te la costurile intretinerii unui magazin fizic: angajatii, facturile, chiria si taxele nu vor face decat sa iti ia o parte din profituri.

3. Deschis 24/7

Un magazin online inlatura barierele de timp, astfel clientii pot cumpara produsele tale oriunde ar fi, la orice ora doresc. Suna bine? Ei bine, este.
Accesibilitatea 24 de ore a unui magazin online este un avantaj major.

4. Marketingul online poate fi mai usor contorizat

Frumusețea marketingului online este că acesta poate fi măsurat și optimizat. Atunci cand ai un magazin online, iti poti adapta anunturile, poti urmari interactiunea clientilor din momentul in care au dat click pana cand au plasat o comanda.
Poti vedea cate persoane sunt interesate de produsele tale, cati cumpara, cati sunt clienti fideli, etc, totul fara foarte mare bataie de cap.

5. Ține mai bine evidența stocurilor

Eficiența este importanta atunci când vinzi on-line. Creaza-ti un magazin online, redu-ti costurile și păstrează clienții multumiti de produsele si/sau serviciile pe care le oferi. Cu magazinul online propriu poti seta stocul pentru produsele puse in vanzare. În acest fel, poti obține un raport privind inventarul cu doar un click. Poti fi chiar notificat atunci când stocul este redus. Acest lucru va economisi timp și bani permitandu-ti sa te concentrezi pe aspecte mai importante ale afacerii tale.
Esti pregatit sa incepi? Apeleaza la serviciile profesioniste de realizare magazin online ale firmei noastre si bucura-te de toate avantajele care vin la pachet cu acest serviciu.

Cere acum o oferta de pret

Completeaza formularul de mai jos pentru a obtine un pret pentru proiectul tau.

  Cerere de oferta