Vanzari +40 21.321.29.08

Blog

Home » Blog » Ecommerce Digital Marketing - sfaturi pe care trebuie sa le cunoasteti

Ecommerce Digital Marketing - sfaturi pe care trebuie sa le cunoasteti
Data publicarii: 12.12.2019

Cu toate ca vanzarea cu amanuntul offline nu moare cu siguranta, comertul cu amanuntul in comert electronic a crescut cu siguranta. Din 2010, vanzarile de comert electronic s-au triplat aproape ca procent din vanzarile totale. In timp ce asta creeaza o piata sanatoasa, inseamna ca este si una foarte competitiva. Ca o firma de marketing digital de top, este importanta intelegerea nuantelor necesare pentru companiile de comert electronic. Acesta este motivul pentru care am dorit sa impartasim sfaturile de marketing digital de e-commerce pe care trebuie sa le cunoasteti. Informatia este putere si, in acest caz, poate insemna si o rentabilitate mai mare.

Sfaturi Ecommerce Digital Marketing: 

- Folositi recenzii - Recenziile clientilor sunt unul dintre cele mai puternice instrumente de marketing pe care le poate avea o afacere. Singura exceptie este daca produsele sau serviciile dvs. sunt groaznice. Dar sa fim sinceri, daca acesta a fost cazul, probabil ca nu ati fi citit acesta pagina. Recenziile ofera doua modalitati de beneficii pentru afacerea ta. Impactul direct este capacitatea lor de a creste increderea in afacerea ta. Recenziile pozitive si reale actioneaza ca dovada sociala pentru alti clienti, sustin capacitatea produselor dvs. de a satisface nevoile. Al doilea beneficiu este furnizarea de informatii suplimentare potentialilor clienti. In unele cazuri, clientii anteriori vor evidentia caracteristici sau utilizari pe care nu v-ati gandit sa le promovati.

- Folositi ferestre de tip pop-up bune - exista reclame pop-up bune si reclame proaste. Diferenta dintre cele doua este simpla: sincronizarea. Pop-up-urile proaste sunt intruzive, apar adesea prea curand inainte ca un client sa fie convins. Un pop-up bun actioneaza ca un memento sau ofera un stimulent suplimentar pentru a ajuta la orientarea unui client catre o decizie de cumparare; dar numai dupa un timp sau actiune rezonabila declanseaza anuntul. De exemplu, o reclama „10% din prima achizitie” bine programata poate aparea dupa ce un timp rezonabil este petrecut pe o pagina de produs. Anunturile gratuite de transport, cumparare-unu si primesti unul gratuit sau cadouri gratuite functioneaza bine. Atunci cand un client este implicat, apoi oferiti pop-upul.

- Utilizarea Google Shopping poate ajuta foarte mult site-urile de comert electronic cu campaniile lor extrem de eficiente. Frumusetea unei campanii bine concepute este ca pune anunturi in fata clientilor pe baza cautarilor de interogare relevante. Este o situatie castig-castig pentru consumatori, Google si, desigur, afacerea dvs. Faceti-va timp pentru a afla despre specificul campaniilor, despre diferitele structuri, precum si pentru a intelege fluxurile de date ale produselor. Acest lucru va creste rentabilitatea investitiei pe care o veti face.

- Vindeti pe Instagram - Platformele de socializare nu sunt doar pentru crearea constientizarii marcii sau pentru a conduce traficul pe site-ul dvs. web. Cu interfata excelenta dintre Facebook si Instagram, este relativ usor sa vinzi produse direct de pe Instagram. Mai degraba decat sa placa o poza de produs, pot face clic direct pe o pagina de vanzari. Aceasta creeaza mai mult o experienta de cumparaturi „cu o singura atingere”. Eliminarea pasilor in procesul de cumparare creste atat satisfactia clientilor, cat si viteza medie a tranzactiei. De asemenea, tineti cont de alte platforme de socializare ca platforma de vanzari. Daca publicul dvs. demografic foloseste Pinterest, vanzarea acolo cu Shoppable Pins are si sens.

Concluzia este ca a crescut in ultimul deceniu comertul electronic. Aceasta a creat un camp de lupta mai mare, dar si mai contestat. Aceste sfaturi de e-commerce digital de marketing pe care trebuie sa le cunoasteti sunt esentiale daca doriti sa ramaneti competitivi.magazin online, creare magazin online, pret magazin online, creare magazin online pret, creare magazin online ieftin

Cere acum o oferta de pret

Completeaza formularul de mai jos pentru a obtine un pret pentru proiectul tau.

  Cerere de oferta